Website ontwikkeling

Van concept tot realisatie is Juice uw partner voor uw informatieve website. Ook realiseerde Juice al eerder veilingsites, wervingsites en productsites voor diverse branches.

Uw website dient te passen bij uw huisstijl en moet uitstralen waar uw bedrijf voor staat. U bepaalt zelf of en hoe u uw website wilt beheren en/of u het beheer van content over laat aan de professional. Er zijn daarin diverse mogelijkheden die we u graag toelichten in een persoonlijk gesprek. Bekijk ook eens onze portfolio met diverse soorten reeds gerealiseerde websites.

Uw website beheren

Middels de gebruiksvriendelijke beheermodules van Juice bent u in staat snel en eenvoudig uw website te beheren.

Beheer uw website eenvoudig en snel in Wiser!

Met behulp van de Wiser.nl met bijbehorende modules kunt u eenvoudig de onderdelen van uw website beheren. Of het nu gaat om nieuwsberichten, een agenda, veilingitems of specifieke productgegevens... alle Juice Wiser.nl modules werken op dezelfde gebruiksvriendelijke manier, zodat u slechts kort de tijd nodig heeft om het systeem te begrijpen en ermee te kunnen werken.

Sociale toevoegingen 

Er wordt steeds meer gebruik gemaakt van sociale netwerken. Facebook, Twitter, LinkedIn en Google + zijn veel gebruikte netwerken die een goede toevoeging zijn voor uw bedrijf en website. 

Juice heeft diverse modules in huis om het u gemakkelijk te maken om terwijl u bezig bent met het beheren van uw online content, deze content ook direct door te plaatsen op uw sociale netwerken. Zo hebben wij een standaard koppeling voor Twitter, Facebook en LinkedIn. 

Daarnaast heeft Juice ruime ervaring met het opzetten van designs voor uw sociale kanalen, zodat uw eigen Youtube kanaal of Facebook pagina er precies uitziet zoals u wilt. Het toevoegen van een 'Like This' button op uw webpagina is voor Juice zelfs een fluitje van een cent!