Een webshop voor iedere portemonnee

Juice ontwikkelt webshops in alle soorten en maten, voor iedere toepassing én ieder budget. Een unieke webshop, geheel gerealiseerd op basis van uw wensen als klant. U beheert uw webshop zelf via een overzichtelijk en toegankelijk content management systeem (CMS) en product informatie systeem (PIM).

Een webshop voor iedereen

Wiser & Lightspeed

Juice biedt voor ieder vraagstuk een complete oplossing. Om ervoor te zorgen dat u naast een oogstrelend (responsive) design ook een eenvoudig te beheren webshop krijgt, zullen we u tijdens het beslissingstraject adviseren wat het beste platform is om te gebruiken.

Het voordeel is dat Juice niet gebonden is aan één platform maar u de keuze kan bieden tussen het krachtige veelzijdige Wiser platform en het bekende Lightspeed platform. Beide platformen zijn even krachtig maar er zijn zeker ook verschillen. We zullen hier tijdens het voortraject uitgebreid op inzoomen om u zodoende te helpen een goede keuze te maken.

Koppeling en vindbaarheid

Ook is het mogelijk uw webshop te koppelen aan bestaande (externe) softwarepakketten. Denk hierbij aan orderverwerking, financiële verslaglegging etc. Verder verzorgen we de vindbaarheid van uw webshop en zorgen we voor een optimale conversie. Met andere woorden: we halen graag samen met u alles uit uw webshop wat er inzit!

U beheert uw webshop

Is uw webshop gereed, dan dragen we het beheer aan u over en maken u wegwijs in het gekozen platform. Of, als u wilt, zorgen we met ons ervaren team voor inrichting vanuit aangeleverde databestanden of andere bronnen.

U beheert uw webshop

Beide beheerprogramma’s (Wiser en Lightspeed) zijn zo opgezet dat u de regie heeft over de gegevens die op de site worden gepresenteerd en ook het orderproces wordt u makkelijk gemaakt. Binnen het beheerpakket zullen diverse modules tot uw beschikking komen.

Denk bijvoorbeeld aan:

  • Productbeheer (toevoegen, verwijderen, wijzigen)
  • Voorraadbeheer
  • Acties publiceren
  • Mailings versturen
  • Kortingsbonnen aanmaken / beheren
  • Ordermanagement

We blijven u volgen!

Ook nadat u het beheer van uw webshop heeft overgenomen, blijven we u assisteren. Zo houden we de vindbaarheid en conversie in de gaten en stellen we eventueel verbeteringen voor. Op die manier tillen we uw webshop continu naar een hoger niveau.

We blijven u volgen!

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. We maken graag tijd voor een vrijblijvend gesprek. Wij zorgen voor de koffie. U voor het idee?