Webdesign

"Een mooie website", een van de meest gehoorde wensen. Maar naast dat een website prettig moet ogen, zijn ook zaken als usability (oftewel gebruikersgemak), snelheid van het inladen en een heldere en eenduidige navigatiestructuur van groot belang. En al deze zaken beginnen bij een goed ontwikkeld webdesign.

Juice realiseerde webdesigns op maat voor tientallen klanten en naar volle tevredenheid. Het is echter niet noodzakelijk uw webdesign door Juice te laten ontwikkelen. Vaak hebben onze klanten een eigen reclame- of designbureau die een webdesign voor hen regelt, ook in dat geval kan Juice u uitermate professioneel bijstaan en kennis delen zodat een prachtig webdesign ook een prachtig online resultaat oplevert. Want uiteindelijk wil iedere klant dat de website ook een toegevoegde waarde biedt. Of het nu gaat om informatievoorziening of het verkopen van producten of diensten, een goede conversie is waar het om draait.

Uw wensen, uw grenzen.

Juice realiseert altijd een professioneel ogende uitstraling die past bij uw bedrijf. Ook als uw bedrijf graag een speelse uitstraling heeft.

Ja, en daarom werken we niet met templates. Templates zijn niet creatief en niet professioneel. Het zorgt ervoor dat websites op elkaar gaan lijken en daardoor niet meer onderscheidend kunnen zijn. En iedereen weet dat dat een van de sleutels tot succes is.

Maatwerk design kostbaar? Niet als u vooraf duidelijk uw wensen en uw grenzen aangeeft. Wij kunnen een design realiseren in de tijd die u ons geeft. Is het budget wat beperkter dan starten we wat eenvoudiger. Is het budget wat groter, dan zitten er meer details in onze designs. Maar altijd passend binnen uw wensen.

Huisstijl ontwikkeling 

Onze designers beperken zich niet alleen tot webdesign. Ook diverse huisstijlen en logo-designs kunnen we hier met grote trots presenteren.

De juiste huisstijl zorgt niet alleen voor een mooi aangezicht van uw bedrijf, product of dienst. Het versterkt de uitstraling en herkenbaarheid van het bedrijf. Een passende huisstijl zorgt ervoor dat uw onderneming gezien wordt volgens bepaalde waarden en dient daarom perfect aan te sluiten aan de gedachte en identiteit van het bedrijf.

De marketeers bij Juice kunnen u perfect bijstaan in het proces naar de ontwikkeling van een passende huisstijl voor uw bedrijf. We gaan kijken wat uw waarden en belangrijke punten zijn, in welke markt u zich bevindt en wat uw USP’s zijn. Op basis hiervan ontwerpen onze designers een logo en huisstijl die precies aansluit bij uw bedrijf. Deze huisstijl is in een later stadium weer te gebruiken tijdens het design van de website en andere promotionele items.

Juice heeft dit inmiddels al voor vele ondernemingen gedaan waarvan onder andere Uitstapjesveiling.nl, Shakers Schaijk, Het Nieuwe Tuinbeleven en Partytent Online. De resultaten van deze en nog meer ondernemingen zijn terug te vinden in het portfolio.