Webapplicatie ontwikkeling

Met een goed geconstrueerde webapplicatie heeft u altijd en overal de beschikking over uw data en bedrijfskritische software. Juice realiseert webapplicaties op maat, met behulp van Microsoft's .NET technologie en een breed scala aan mogelijke databasesystemen. De mogelijkheden die maatwerk webontwikkeling biedt zijn vrijwel grenzeloos. Uw applicaties zijn vanaf iedere webbrowser ter wereld bereikbaar en door de professionele begeleiding door Juice heeft u precies de functionaliteiten en de lay-out waar u het beste mee kunt werken.

Omdat Juice met een groot team van ontwerpers, programmeurs dagelijks bezig is met de ontwikkeling van websites en softwareapplicaties hebben we alle kennis en de jarenlange ervaring in huis om vanuit uw wensen een succesvol en perfect functionerende webapplicatie te bouwen.

Browser compatibiliteit 

Om uw webapplicatie zonder problemen via alle moderne browsers anno 2015 beschikbaar te stellen is een goede opbouw vanaf de start van de bouw noodzakelijk.

Daarom werkt Juice met de nieuwste technieken en scholen we onze mensen om vanaf de basis tot het eindresultaat te werken volgens standaarden en normen die passen bij deze tijd. Een tijd waarin niet iedereen meer alleen Windows gebruikt met Internet Explorer. Maar waarin Firefox, Chrome, Safari en andere browsers steeds belangrijker worden.

Juice richt zich ook op mobiele platformen, zo kunnen wij zonder problemen uw webapplicatie uitrollen in de App stores van Apple, en Google Playstore. Zo heeft u uw benodigde informatie ook mobiel overal bij de hand.

Wie gingen u voor? 

Juice realiseerde al eerder functionele ontwerpen voor gebruiksvriendelijke webapplicaties en realiseerde er daar ook verschillende van, wie gingen u voor?  

Voor BeterBed en CWS ontwikkelde Juice een vacaturemodule met bijbehorende website.

Voor de Rabobank Bernheze / Maasland ontwikkelde Juice het functioneel ontwerp voor een personeelsplanning.