Veiligheid en stabiliteit gaat boven alles

Veiligheid en stabiliteit gaat boven alles


Veiligheid en stabiliteit is een belangrijk onderdeel van online communicatie. U wilt zeker weten dat uw site inbraakveilig is en dat het bestel- en betaalproces van uw webshop veilig verloopt. Daarnaast wilt u dat uw website te allen tijde bereikbaar is. De Juice securityscan is een krachtig en betrouwbaar middel om de veiligheid van uw website of webshop te bepalen.  In combinatie met de fallback oplossingen van Juice heeft u een ijzersterke website.

Wanneer Juice voor u een website, webshop of ander online product ontwikkelt, dan kunt u er op rekenen dat de veiligheid in alle aspecten is gewaarborgd.
Wanneer u al een website of webshop heeft, maar u twijfelt aan de veiligheid ervan, is de securityscan een perfecte oplossing. Onze deskundigen op het gebied van online veiligheid voeren een reeks testen uit, signaleren eventuele verbeterpunten en dragen concrete oplossingen aan.

Naast veiligheid wilt u natuurlijk ook dat uw weboplossing te allen tijde beschikbaar blijft voor al uw klanten. Hoe vaak leest u niet in het nieuws dat websites worden aangevallen en dat dit uiteindelijk ten koste gaat van de bereikbaarheid van de website? Wilt u er zeker van zijn dat u niet te lang onbereikbaar bent op het moment dat uw weboplossing of uw hostingpartij wordt aangevallen en wilt u er zeker van zijn dat u geen hinder ondervindt van vervelende storingen bij uw hostingpartij? Dan is een fallback oplossing van Juice de juiste keuze.

Een fallback oplossing zorgt ervoor dat, op momenten dat het nodig is, geschakeld kan worden naar een tweede server die klaarstaat om al het verkeer van uw website over te nemen. Een zogenaamde fallback server wordt door Juice ingericht op een dusdanige manier dat deze te allen tijde actueel blijft en een exacte kopie van uw originele server is. Naast het handmatig overschakelen naar de fallback server bestaat ook de mogelijkheid om direct automatisch te schakelen op momenten dat uw website niet meer te bereiken is.

Wil u meer informatie over fallback oplossingen en/of een securityscan, neem dan contact met ons op.