Uw route naar een succesvolle website

Uw route naar een succesvolle website

Stel: u staat op het punt te investeren in een nieuwe website of webshop. Dan wilt u wél zeker weten dat de verwachtingen die u ervan heeft, ook echt uitkomen. Juice weet wat er nodig is om een succesvolle website of webshop te ontwikkelen. We richten hem zo in, dat hij voldoet aan uw wensen en tegelijkertijd aan die van de gebruiker. En daarna? Dan spreken de resultaten voor zich…

Er zijn verschillende factoren die het succes van een website of webshop bepalen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Gebruiksgemak (usability)
  • Design
  • Functionaliteiten
  • Laadsnelheid
  • Navigatiestructuur
  • Vindbaarheid (zoekmachine-optimalisatie, ofwel SEO)
  • Koppelingen met social media
  • Een mobiele versie voor op smartphones en tablets

Iedere website is uniek

Voor een succesvolle website of webshop is het noodzakelijk om van tevoren na te denken over een juiste invulling van al die factoren. Het succes van een website wordt in feite al vóór de ontwerpfase bepaald. En uw wensen zijn uiteraard anders dan die van uw collega-ondernemer. Met andere woorden: iedere website is uniek.

Wat past bij u (en uw klanten)?

Om het gewenste resultaat te bepalen, zorgen we voor antwoorden op verschillende vragen. Wie is uw doelgroep? Welke sfeer wilt u op uw website creëren? Welke functionaliteiten passen bij u, en, nog belangrijker: bij uw klanten? Wat verwacht u van uw klanten? Wilt u ze informeren of bijvoorbeeld bij een aankoop begeleiden? Aan de hand van uw wensen starten we daarna met de daadwerkelijke vormgeving en inrichting.

Meten is weten!

Na de oplevering van uw website of webshop blijven we het gebruikersgedrag meten. We willen immers weten of de bezoeker daadwerkelijk doet (en blijft doen) wat u van hem verwacht. Door te blijven monitoren, zorgen we dat uw website de gebruiker te allen tijde optimaal faciliteert.

Bestaande website? Geen probleem

Verschillende van onze klanten hebben al een website of willen hun eigen ontwerpbureau of webdesigner in het ontwikkeltraject betrekken. Voor ons is dat geen probleem. Sterker nog: we gaan graag met hen in gesprek. We combineren hun kennis en kunde met onze eigen expertise, zodat we samen werken aan een optimaal resultaat.