Software ontwikkeling

Juice: software op maat


Juice staat voor web- en softwareapplicaties op maat. We gaan altijd voor de oplossing die het allerbeste bij u past. En het mooie is: maatwerk software hoeft helemaal niet duur te zijn. De basis van veel oplossingen hebben we namelijk al ontwikkeld (in eigen beheer). We laten u daar graag van meeprofiteren. Wat u krijgt, is onderscheidend maatwerk tegen een concurrerende prijs.

Bij Juice maken we een duidelijk onderscheid tussen enerzijds ontwikkelkosten en anderzijds implementatiekosten. De ontwikkelkosten van ons content management systeem (CMS) en een diversiteit aan koppelingen met externe systemen nemen wij voor onze rekening. Sterker nog: dat hebben we al gedaan. U vergoedt alleen de kosten die nodig zijn om van onze basis úw maatwerk oplossing te maken. Eerlijk toch?

Altijd up-to-date
Vanzelfsprekend hebben we al onze systemen uitvoerig getest, verbeterd en verder ontwikkeld. Dat hebben we gedaan aan de hand van gebruikerservaringen, ontwikkelingen in de markt en de technologische mogelijkheden. We houden u graag op de hoogte van interessante ontwikkelingen. Zodat u zeker weet dat uw oplossing altijd up-to-date blijft.

Uw eigen software is welkom
Werkt u al met een softwarepakket? Dan gebruiken we dat pakket als basis voor een verdere afstemming op uw eisen en wensen. U blijft dus met uw eigen software werken – maar dan beter. Ook is het mogelijk onze maatwerk software te koppelen aan bestaande software.

Onze oplossingen
Juice biedt tal van diensten, ontwikkelingen, marketingtools en andere producten. Hieronder vindt u een overzicht:

Diensten
Online marketing

Software

Producten