Portfolio

Referenties: kijk gerust rond!

In de loop der jaren hebben we al vele oplossingen ontwikkeld. Voor grote klanten, kleinere bedrijven en in uiteenlopende branches. Hieronder vindt u een selectie uit ons portfolio.

Spreekt een van de projecten u aan? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Laat het ons weten. We nemen graag contact met u op.

Swiss Sense
Swiss Sense
Swiss Sense
Swiss Sense
Swiss Sense
Swiss Sense

Swiss Sense

Swiss Sense Business to Consumer webshop

Juice realiseerde voor Swiss Sense haar Business to Consumer webshop, waarbij het zelf kunnen onderhouden van de website een belangrijk speerpunt was. Bijna alles op de website is om die reden dan ook beheerbaar door Swiss Sense zelf. Daarnaast moest de toegankelijkheid van de website op verschillende apparaten goed zijn. Bestellen vanaf desktop, tablet of telefoon is makkelijk, ondanks de complexe configurator die voor de boxsprings is gebouwd.

Configurator
De boxspring-configurator is in zijn geheeld door Swiss Sense in te stellen, producten en opties van producten kunnen dynamisch via de beheermodule toegevoegd worden. Alle verschillende prijs-berekeningen die zo'n configurator met zich mee brengt worden buiten de piekuren uitgevoerd zodat de website snel blijft.

Meer info?
Filter
Alles tonen