Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

SEO: we weten u te vinden!

Het succes van uw website of webshop wordt voor een cruciaal deel bepaald voor de vindbaarheid ervan. Ofwel: de SEO (Search Engine Optimisation) moet in orde zijn, zodat zoekmachines als Google uw website tonen in de zoekresultaten. De experts van Juice weten welke gereedschappen er nodig zijn om de vindbaarheid van uw online product te optimaliseren.

Er zijn verschillende manieren om de vindbaarheid van uw website of webshop te verbeteren. Naast SEO zijn bijvoorbeeld SEA (Search Engine Advertising) of het opzetten van een Google Adwords campagne daar goede voorbeelden van. Onze specialisten bekijken samen met u welke gereedschappen het beste geschikt zijn om uw doel te bereiken.

Scan van uw eigen website
Ook als u al een bestaande website heeft, zijn we u graag van dienst. In dat geval kunnen we bijvoorbeeld een scan uitvoeren. Daarmee bepalen we exact de vindbaarheid van uw online product. Op basis van de resultaten wijzen we u op kansen en doen we u concrete aanbevelingen voor verbeteringen (die we natuurlijk ook graag voor u realiseren).
Neem contact met ons op om een scan te bespreken.