Bereik uw klant via social media

Social media, zoals Twitter, Facebook en YouTube zijn uitstekende tools om met uw klanten in contact te komen en hen gericht te informeren. Maar: om winst te halen uit social media, is een duidelijk beleid van doorslaggevend belang. Onze eigen social media-specialist begeleidt u daar graag bij.

Social media bieden tal van kansen voor u als ondernemer. U leert uw klanten kennen en zij u, en u kunt waardevolle informatie verzamelen over uw doelgroep. Helaas leiden niet alle wegen naar Rome. Een niet optimale inzet van social media kan (potentiële) klanten irriteren of zelfs afschrikken. Om uw klanten op de juiste manier te benaderen, is een doordacht social media-plan nodig.

Onze specialist staat voor u klaar

Onze social media-experts weten exact welke strategie het beste bij u en uw onderneming past. Ze gaan met u in gesprek en formuleren (samen met u) specifieke doelen op het gebied van social media. U ontvangt daarna een social media-advies. Dat dient als leidraad voor het daadwerkelijk realiseren van uw eigen social media-netwerk.

Workshop Social Media

Recentelijk heeft Juice meerdere Social Media workshops verzorgt, een voorbeeld hiervan kunt u hieronder downloaden.
Neem contact met ons op voor het inplannen van een workshop gericht op uw bedrijf.

Presentatie - Social Media - Juice 2013.pdf