Email marketing

Geef uw klanten de informatie waar zij om vragen!

Door kennis die wij hebben opgedaan bij het opzetten van diverse succesvolle emailcampagnes kunnen wij u enerzijds adviseren maar ook direct de juiste programma's aanbieden. Doordat we verschillende ontwerpers in dienst hebben kunnen we ook direct uw wensen verwerken in een mailtemplate.

Juice is partner van Copernica, een pakket waarmee u op eenvoudige wijze het verzenden van email naar een hoger niveau tilt.

Wat zijn de voordelen van Copernica?

  • Effectief: e-mails worden correct afgeleverd door specialisme in deliverability
  • Tijdbesparend: automatische opvolging binnen marketingcampagnes
  • Renderend: hogere afleverpercentages, meer respons, hogere conversie
  • Persoonlijk: één-op-één marketing met uw prospects
  • Gebruiksvriendelijk: overzichtelijke webapplicatie

Het succes van uw email campagne is afhankelijk van het feit dat de juiste boodschap bij de juiste ontvanger terecht komt. Om dit resultaat zo optimaal mogelijk te laten zijn is het van belang dat de boodschap die verzonden wordt zo goed mogelijk is afgestemd op het segment aan wie deze wordt verzonden. Copernica biedt u de mogelijkheid om complete email campagnes te beheren en uit te voeren. De boodschap die verzonden wordt zal automatisch afgestemd worden op de ontvanger. Uw kans op conversie richting uw website wordt daarmee vele malen hoger.

Echter, het klikgedrag van de ontvangers van de nieuwsbrieven vertelt veel over de interesses van de ontvanger. Copernica meet het klikgedrag van uw ontvangers, segmenteert deze op basis hiervan en verzorgt daarna automatisch de vervolg mailings. Uw doelgroep wordt dus nog beter in kaart gebracht waarop u uw vervolg acties af kunt stemmen.

Naast email benadering is het ook mogelijk om via sms de klant te informeren. De sms configurator maakt het mogelijk om uw klanten te informeren via sms. Dit is perfect in te zetten om de status van bestellingen door te geven, kortingsacties kenbaar te maken of elke andere vorm van informatie te verzenden.

Voor meer informatie bezoek de website van  Copernica maar u kunt natuurlijk ook direct contact met ons opnemen. Wij informeren u hier graag over.