Consultancy

Succesvol online?

Door de ervaring op het gebied van software- en webontwikkeling is Juice in staat om u bij te staan bij complexe technische vraagstukken. Wij zijn van mening dat een softwarepakket of webapplicatie pas succesvol kan worden nadat de voors en tegens goed tegen elkaar worden afgewogen.

Vandaar dat veel van onze projecten dan ook starten met de realisatie van een functioneel ontwerp, op die manier komen al deze vragen aanbod. Pas na goedkeuring en het doorlopen van het functioneel ontwerp zullen we starten met de ontwikkeling. En natuurlijk weten ook wij dat je na de realisatie altijd weer andere wensen gaat krijgen, de markt staat nou eenmaal niet stil. Op het moment dat wij de ruimte krijgen om samen met u te sparren over nieuwe kansen is er een gouden duo geboren. Samen kunnen we snel inspringen op de behoefte van de markt en zo innovatief bezig blijven waardoor u zich kunt onderscheiden.

Bent u dan ook van plan om een web- of softwareapplicatie te laten ontwikkelen? Ga met ons het gesprek aan! Wij maken graag tijd om de wensen door te nemen en zullen direct al een consultancy rol aannemen om u daarbij te adviseren.