Online marketing

Online marketing: de perfecte mix

Onlinemarketingactiviteiten zijn strategieën om uw website succesvol te maken. Om te zorgen dat uw boodschap, product of dienst gezien wordt door de juiste doelgroep, en dat die doelgroep ook daadwerkelijk in actie komt. De beste online marketing begint al voordat een website ontwikkeld wordt. Juice helpt u er graag bij.

Het is belangrijk om al in de fase voor de ontwikkeling een aantal marketingaspecten te benoemen. Wie is uw doelgroep? Onderscheidt u zich door kwaliteit of juist door een concurrerende prijs-kwaliteitverhouding? Welke uitstraling past bij uw bedrijf of organisatie? Moet uw websitebezoeker in actie komen en zo ja, hoe? De antwoorden op al die vragen spelen een leidende rol in de ontwikkeling van uw website. Juice geeft u niet alleen advies, maar zorgt ook voor de uitwerking van uw online marketingactiviteiten.

We blijven u volgen Ook na de oplevering van uw website blijft online marketing belangrijk. We verzorgen alles wat nodig is om uw website op de juiste manier te (blijven) promoten. Denk aan:

  • Linkbuilding
  • Zoekmachinegericht adverteren (SEA)
  • Affiliate marketing (een beloning voor partners die klanten doorsturen naar uw bedrijf)
  • Opzetten van promotiecampagnes (bijvoorbeeld via Adwords)

Online marketing bij bestaande website
Heeft u al een website, maar wilt u uw online marketing verbeteren? Ook dan is Juice graag uw partner. We nemen uw website of webshop onder de loep en monitoren de totstandkoming van orders en de verwerking ervan. Op basis van onze bevindingen geven we gerichte adviezen en aanbevelingen. Door uw website op die manier te optimaliseren, creëren we een perfecte mix tussen techniek en functionaliteiten. It’s all in the mix!

Samenwerken? Graag!
Werkt u al samen met een reclamebureau, studio of marketingorganisatie? We gaan graag met hen in gesprek. Samen bedenken we wat er nodig is om het maximale uit uw website te halen.