Apps

Uw website op mobiele apparaten

Een steeds grotere groep mensen maakt gebruik van mobiel internet. Dat betekent dat uw website op smartphones, tablets en andere mobiele apparaten getoond wordt. Voor een perfecte weergave raden we een aangepaste versie van uw website aan. Daarmee zorgt u dat ook die (potentiële) klanten zich meer dan welkom voelen.

De mobiele versie van uw website is maximaal afgestemd op mobiele internetgebruikers. Alle functionaliteiten van uw reguliere website kunnen in uw mobiele versie geïntegreerd worden. We kunnen zelfs volwaardige webshops geschikt maken voor mobiele apparaten. Uiteraard is ook op uw mobiele website uw huisstijl duidelijk herkenbaar.

Twee vliegen in één klap
Is er nog geen sprake van een reeds bestaande website? Dan is het aantrekkelijk om zowel de ontwikkeling daarvan als van de mobiele variant(en) in één ontwikkeltraject te integreren. In dat geval zijn de extra ontwikkelkosten namelijk minimaal.

Aanpassen aan uw doelgroep
Door het bezoekersverkeer op uw website te monitoren, krijgen we een goed beeld van de herkomst van uw bezoekers. Met andere woorden: we weten via welk mobiel apparaat zij uw website bezoeken. Dat betekent dat we de mobiele versie van uw website exact op de wensen van uw doelgroep kunnen aanpassen.